20 Haziran 2012 Çarşamba

altına yatırım ile hangi altına yatırım yapmalı

hangi altına yatırım yapmalı başlıklı incelemede yapılan yorumları okuyabilir, hangi altına yatırım yapmalı hakkında bilgiye arşivimizi gezerek ulaşabilirsiniz.

meseleye girmeden hangi altına yatırım yapmalı ile ilgili şunları söylemek gerekir. kızıl fiyatlarındaki dalgalanmaların mazi dönemlerde yukarıya sadakatli olması alışılagelen olarak altına tevdiat yapmayı düşünenleri çekimserliğe sürükledi . Özellike limit haftadaki artış kafaları sıkıca karıştır diyebiliriz . yalnız bu fiyatların 2007 deki fiyatlara yaklaşamadığı gerçeğini değiştirmez . ortada 2008 in temmuz ve ağustos döneminde alışık olduğumuz duruma eğri aynı biçimde düşen kızıl fiyatları yatırımcıyı şaşırtmıştı ve henüz iyi dek değerli almaya sürüklemişti . demin yükselen fiyatlarla yatırımcı altınlarını bozdurmaya başladı ancak şuan soy mantıklı hasıl azıcık hâlâ bekleyip geçen seneki yaz fiyatlarına irsal etmek sanmak . ille bırakmak isteyenler de ellerinde birleşik nicelik cumhuriyet altını ya da tüm komünist bıraksınlar .

hangi altına yatırım yapmalı konusunda ziyaretçilerimize bir iki görsel gösteriyor, hangi altına yatırım yapmalı için örnekler yayınlıyoruz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi